İrem Derici'den şaşırtan itiraflar!

İrem Derici, Ayşe Hatun Önal’ın ‘Çak Bi Selam’ şarkısını ilk kendine geldiğini ama parasızlıktan alamadığını söyledi ve Önal’ın kredi çekerek şarkıyı aldığını ekledi.

İrem Derici'den şaşırtan itiraflar!
Güneş'te yer alan habere göre yakın zamanda çıkardığı ‘Tek Taş’ şarkısı ile listeleri altüst eden İrem Derici, şarkıyı satın alabilmek için tek taşını sattığını söyledi. Bununla beraber Hadise’nin ‘Nerdesin Aşkım’ ve Ayşe Hatun Önal’ın ‘Çak Bi Selam’ şarkılarını ilk kendisine geldiğin ama parasızlıktan alamadığını açıkladı. “Çak Bi Selam şarkısı ilk bana geldi ama param yoktu daha sonra Ayşe’de kredi çekerek şarkıyı satın almış” diyen Derici, sahneden evlenme teklifi yapamayan çifte de takıldı.

Lider’e gönderme yaptı

Sahne aldığı Bursa Club Dess’te ilginç bir olay yaşayan Derici, sahneden evlenme teklifi yapan çifte takılarak kendisi diz çöktü. Sahneye çıkan çiftten erkeğin diz çökmesini beğenmeyen Derici, yüzüğü kendi eline alarak diz çöktü ve ”Böyle yapacaksın” dedi.

Derici’nin bu hareketi ise sevgilisi Lider Şahin’den nasıl bir evlenme teklifi beklediğine gönderme yapıyor yorumlarına neden oldu.