İrem Sak: "Arkamdan konuşanlar var!"

Komedi yapımlarının vazgeçilmez isimlerinden İrem Sak, ‘Düğüm Salonu’ isimli filmle yine güldürecek. Gupse Özay ve Ezgi Mola gibi sinemada tek başına iş yapacağının sinyalini veren güzel oyuncu, “Her şey an meselesi” diyor.

İrem Sak: "Arkamdan konuşanlar var!"
Akşam'dan Bilgen Bülbül'ün röprotajı...

Seyirciyi nasıl film bekliyor?


Konu ilginç, insanın ‘Benim başıma gelse, ben ne yapardım acaba?’ diyeceği türden bir film. Bizim ülkede zaten sakin olaysız geçen düğün azdır. Ama bizim bu iki düğün normalden çok daha fazla karışıyor. Küçük bir buse her şeyi değiştiriyor. Burada Gonca’nın canlandırdığı Buse karakterine de minik bir gönderme yapıyorum, filmi izleyince anlayacaksınız (gülüyor).

Yapımdaki rolünüzden bahseder misiniz?


Benim karakterin adı Hülya. Tarık ile evleniyor ama Serkan’a yanık. Bitmeyen bir aşk, düğün günlerinde bu iki âşığın karşısına son bir şans için çıkıyor.

Hülya aşka inancını Serkan yüzünden kaybetmiş, öylesine bir evlilik yapma halinde. Hayata isyanı da bu yüzden. Biraz asi bir kız. Bu da hem gelin başına hem gelinliğine yansımış. Yakın arkadaşı Nermin’le olayları toparlamaya çalışıyorlar ama Buse dişli bir düşman.

Filmde senaryo gereği gelinlik giyiniyorsunuz. Her genç kız gibi sizin de bir gelinlik hayaliniz var mı?

Ben ilk işim Şen Yuva’dan itibaren toplamda 10 kere giymişimdir gelinlik. İşim gereği öyle bir totem uğur şansım kalmadı. Benim anne olma hayalim var. Ki bir reklamda beşiz doğurmuştum (gülüyor).

DEDİKODU KAZANI KAYNIYOR

Birçok kadın komedi oyuncusu kamera arkasına geçerek vizyona filmler yaptı. İlerde sizi de böyle bir projede görebilir miyiz?

Büyük ihtimalle. Güzel bir ekiple senaryo çalışmaları yapmam an meselesi (gülüyor).

Oyunculuk sektöründe kimsenin kimseyi çekemediği söylenir. Sizin başınıza hiç geldi mi böyle bir şey?

Dedikodu kazanı sürekli kaynıyor. Çok iyi dostluklar yok mu, var tabii.

Arkamdan konuşulduğunu duydum mu, tabii ki duydum (gülüyor). Ama bunlar hep tecrübe, ders. Karmaya da çok inanırım. Ben az konuşmayı öğrenirsem, benim hakkımdaki konuşmalar da kesilir.

Akşamları kopan bir insan değilim

İzleyiciyi güldürüyorsunuz. Peki, siz normal hayatınızda nasıl eğleniyorsunuz?


Yakın arkadaşlarımla (gülüyor). Öyle çok fazla dışarı çıkan cuma-cumartesi akşamları kopan bir insan değilim. En azından bu dönem evcilim. Evde kendi kendime müzik dinleyip de eğleniyorum. Sarp Apak’la mesajlaşarak da (gülüyor). En çok güldüğüm insanlardan biri de makyaj artisti Fezi Altun.

Yeniliklere açığım

Seyirciyi hep eğlendirdiniz. Bir gün şaşırtmayı düşünür müsünüz?


Tabii ki. Ben oyuncuyum. Sadece güldüreceğim diye kendimi kısıtlamam. Zaten geliyor öyle projeler, cesaret edemediğim de oldu, dizi hani tutar mı tutmaz mı diye, bir de takvimin uymamasından dolayı olumsuz döndüğüm işler oldu. Yeni sezon adı gibi yeniliklerle gelir inşallah.

Hayatımızın sakız edilmesi yorucu

Bazı çiftlerin birliktelikleri onları besler, beraber güçlenirler, haber değerleri artar. Her adımları olay olur. Birlikte filmler, diziler, reklam kampanyaları falan derken ilişki neredeyse marka olur. Ünlü olmak güzel, göz önünde olmak güzel kabul ediyorum ama özel hayatınızın televizyonda sakız edilmesi yorucu. İzlemesi çok zevkli, yorum yapmak bedava. 
Konular Röportaj