İş adamına çıplak şantaj olayında gelişme!

Tekstilci iş adamı Mustafa T.’ye, çıplak kadınlarla birlikte zorla çektirdikleri fotoğraflar karşılığında 1 milyon lira istenmesi olayında firari olarak aranan 2’si kadın 3 kişi polis tarafından yakalandı.

İş adamına çıplak şantaj olayında gelişme!
Hürriyet'te yer alan habere göre olayla ilgili 1 kişi daha önce yakalanmış ve tutuklanmıştı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildiler.

İstanbul’da polise başvuran tekstil işiyle uğrayan işadamı Mustafa T., kendisine tuzak kurulduğunu, kaçırılarak silah tehdidi ile senet imzalatıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. İş adamı şikayet dilekçesinde "Azerbaycan’da mağazalarımda eskiden müdür olarak çalışan bir kadın, İstanbul’da kaldığım otele gelerek akşam yemeğine çıkmak istediğini söyledi. Yanına bir kadın arkadaşı daha geldi ve Sarıyer’de bir villaya gittik. Villada karşıma çıkan 2 kişi beni silah zoruyla tehdit etti. Zorla çıplak kadınlarla birlikte uygunsuz fotoğraflarımı çekip karşılığında 1 milyon lira istediler. Üzerimdeki para ve ziynet eşyalarını alarak parayı bulmam için serbest bıraktılar. Senet imzalattılar. Beni parayı bulmam için serbest bıraktılar" dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şikayet üzerine soruşturma başlattı. Gasp Büro Amirliği’ne bağlı ekipler Mustafa T.’ye zorla senet imzalattıkları iddia edilen Ş.K.Y. (25)’i gözaltına aldı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli 20 Ekim 2016 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Soruşturmaya devam eden ekipler olayın firari şüphelileri Azerbaycan uyruklu Latifa M.(23) , Özbekistan uyruklu M.S. (22) isimli kadınlar ve T.B. (27)’yi gözaltına aldı. Güngören’de yakalanan şüphelilerin sorgusu Asayiş Şube Müdürlüğünde yapıldı.

Poliste yapılan sorgularında suçlamaları kabul etmedikleri öğrenilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.