İş adamını fidye için kaçırıp öldürdüler!..

Türkiye'nin 'bakır kralı' olarak bilinen iş adamı Cüneyt Ali Turgut'un babası iş adamı Mehmet Turgut'un fidye için kaçırılması olayıyla ilgili 5 ilde toplam 18 kişi gözaltına alındı.

İş adamını fidye için kaçırıp öldürdüler!..
CİHAN'ın haberine göre Türkiye'nin 'bakır kralı' olarak bilinen iş adamı Cüneyt Ali Turgut'un babası iş adamı Mehmet Turgut'un fidye için kaçırılması olayıyla ilgili 5 ilde toplam 18 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, ilk sorgularında iş adamını öldürerek Kurtköy'de ormanlık bir alana gömdüklerini söyledikleri öğrenildi. Kaçırılan iş adamının cesedi, gömüldüğü yerden çıkarılarak incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Türkiye'nin 'bakır kralı' olarak tanınan iş adamı Cüneyt Ali Turgut, emniyet müdürlüğüne başvurarak babası Mehmet Turgut'un 26 Haziran 2015 tarihinde ortadan kaybolduğunu bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen iş adamının bulunması için Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında iş adamının fidye için kaçırıldığı bilgisine ulaşan polis, araştırmalarında çok ilginç bilgilere ulaştı.

Bakır kralı Cüneyt Ali Turgut'un makam şoförü Fatih Ç. ile annesinin şoförlüğünü yapan Serkan D.'nin olayın içinde yer aldığını belirleyen polis, araştırmaları sonucunda iş adamının kaçırılması ile ilgili olarak Karaman, Van, Kırklareli, Kocali ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla ailenin iki şoförü de dahil 18 kişiyi gözaltına aldı.

Çalışmalarını büyük bir titizlikle gerçekleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği görevlilerinin, izledikleri kişilerin şüphelenmemesi için dikkatli bir çalışma yürüttüğü belirtildi. Gözaltına alınan kişilerin ilk ifadelerinde iş adamı Mehmet Turgut'u kaçırdıktan sonra öldürerek Kurtköy bölgesinde ormanlık bir araziye gömdüklerini söyledikleri öğrenildi.

Şüphelilerin verdiği bilgi üzerine iş adamı Turgut'un cansız bedeni gömüldüğü yerden çıkartılarak, incelenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorgularının devam ettiği öğrenildi.