İş kadını hipnoz edilince gerçek ortaya çıktı!

Karşı cinsle iletişim kuramayan 51 yaşındaki iş kadını, nedenini öğrenmek için hipnoz edildi. Hipnoz sırasında küçükken tacize uğradığını anlattı.

İş kadını hipnoz edilince gerçek ortaya çıktı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre birbirinden ünlü iş adamlarının gizlice gittiği Anadolu Yakası'ndaki bir hipnoz merkezi, geçtiğimiz aylarda şoke eden bir olaya ev sahipliği yaptı. İş ve cemiyet dünyasının 51 yaşındaki çok ünlü bir ismi, karşı cinsle ilişki kurmakta zorlandığı için arkadaşlarının tavsiyesiyle soluğu bu merkezde aldı.

Erkeklerle aynı ortamda tek başına kalmaktan dahi çekinen başarılı iş kadını, bilinçaltında yatan nedeni öğrenmek için hipnoz edildi. Şoke eden gerçek ise bu sırada ortaya çıktı. 51 yaşındaki iş kadını, uyutulduğu sırada hipnoterapiste çocukken yaşadığı Ankara'da yan evdeki komşusu tarafından tacize uğradığını anlattı. Ünlü iş kadınını, tacizcinin kendisine "Bunu kimseye anlatırsan seni de anneni de öldürürüm" dediğini de anlattı.

Uyandığında farkında olmadan kendi anlattığı anılarını duyan sosyetik, şoke oldu. Tacizcisinin kimliğini bulmak için birkaç hafta uğraşan iş kadını, mazisinden çıkan bu şoku atlatmak içinse şimdilerde Amerika'da tatilde.