‘İş kadını şoförünü darp ettirdi’ iddiası!

İş kadını Elif Tuğba A. ile üç adamına, makam şoförü Ferhat T.’yi darp ettikleri iddiasıyla dava açıldı...

‘İş kadını şoförünü darp ettirdi’ iddiası!
Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre iş kadını Elif Tuğba A. ve 3 adamına, makam şoförü Ferhat T.'yi darp ettikleri iddiasıyla dava açıldı.

İddialara göre; Elif Tuğba A., "geçici" olarak Ferhat T.'nin banka hesabına 400 bin TL gönderdi. Ferhat T., alacağı olduğunu ileri sürdüğü 50 bin lirayı kesmek istedi. Elif Tuğba A., bunun üzerine şoförünü kovdu, oturduğu kendisine ait evi de boşaltmasını istedi.

Elif Tuğba A.'nın azmettirdiği Erkan D., Ahmet B. ve Tolga A., teklifi kabul etmeyen Ferhat T.'yi darp etti. Şoför şikâyetçi oldu. Elif Tuğba A. ve adamları hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İlk ifadesinde, "Ona parça parça 50 bin TL borç vermiştim. Bana emaneten gelen 400 bin TL'den borcumu almak istedim" diyen Ferhat T., mahkemede ise Galatasaray Spor Kulübü'nün eski Başkanı Ünal Aysal hakkında bir iddia ortaya attı.

Ferhat T., "Elif Hanım beni pis işlerinde kullandı. Bizzat el yazısıyla yazdığı notu gazeteci Bülent'e vermemi ve Ünal Aysal'ın eşini yakalatmayla ilgili yayımlatmamı istedi. Benden de Ünal Aysal'ı ateş edip korkutmamı istedi. Bu isteklerini kabul etmedim. Bu isteği olsaydı bunların hiçbiri yaşanmayacaktı" dedi. Elif Tuğba A. ise, "Beni 400 bin lira dolandırdı. Kimseyi azmettirip müştekinin üzerine göndermedim" diye ifade verdi.