İşadamı Ahmet Bayer ölümden döndü

İşadamı Ahmet Bayer, marinada iskelenin çökmesi üzerine tekerlekli sandalyesi ile sulara gömüldü. Daha önce denizde vurgun yiyen Bayer boğulmaktan son anda kurtarıldı.

İşadamı Ahmet Bayer ölümden döndü

Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer, ikinci kez ölümden döndü. 4 yıl önce Bodrum’da dalış yaparken vurgun yiyen, belden aşağısı felç olan Bayer bir kez daha deniz kazası geçirdi. Olay şöyle gelişti: Yalıkavak Marina’da üzerinde dolaştığı iskele bir anda yıkılan Ahmet Bayer kendini suyun içinde buldu. Yaklaşık 130 kilo gelen tekerlekli sandalyesinin altında kalan Bayer’in yardımına önce Club Flipper su sporlarının işletmecisi Hakan Taşan ardından da bağlı bulunan teknelerin kaptanları koştu.

‘Dolaşıyorduk’

Kısa sürede sudan çıkartılan ve büyük şans eseri küçük yaralarla kazayı atlatan Ahmet Bayer “Tekneden indikten sonra etrafta biraz dolaşmak istedik. Köprüden geçerken bir anda sarsıldı ve ben kendimi suyun içinde buldum. Yanımda olan Hakan Taşan ve bağlı bulunan teknelerin kaptanları eğer kararlı ve hızlı davranmasalardı ölüm kaçınılmazdı. Kaptanlardan öğrendiğime göre köprü daha önce de yerinden çıkmış. Basit bir kaynakla tutturulmuş. Hayati tehlike arz eden bu duruma marina yöneticileri bile duyarsız kalmış. İnsan hayatını hiçe sayan bu durumu anlamak mümkün değil” dedi.