Işıl Reçber: 'Keşke pazara gidebilsem'

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Işıl Reçber, hayatına dair merak edilenlerini ve giyim tarzını Hafta Sonu dergisine anlattı.

Işıl Reçber: 'Keşke pazara gidebilsem'
Hafta Sonu Dergisi'ne konuşan Işıl Reçber'in açıklamalarından satır başları şöyle;

"Aylık alışverişe ne kadar para harcadığımı hiç hesaplamadım. Ama güzel giyinmek ya da bakımlı olmak demek çok para harcamak değildir. Televizyondaki moda programlarında da bunu öne çıkarmaya çalışıyorlar. Sadece marka olan güzel demek değildir.

Ya da bir kadının en pahalı kozmetik ürününü alıp yüzüne sürmesi onu en bakımlı kadın yapmaz. Bakım birinci derecede temiz olmakla başlar.

Ondan sonra kullandığınız ürünler vardır. Ben kendi kombinlerimi yaparken, dünyaca ünlü markalardan da alışveriş yapıyorum, daha uygun markalardan da alışveriş yapıyorum.

Bizim pahalıya yaptığımız bir kombini, pazardan alışveriş yapan bir hanım da yapabiliyor. Artık kadınlar her şeyin farkında, neyi nasıl yapması gerektiğini çok iyi biliyorlar.

Hayatımda pazara gitmedim. Ama merak ediyorum. O giysilerin satıldığı yerler çok eğlenceliymiş. Keşke gidebilsem, daha karlı olur benim için. Çünkü ciddi para verdiğim şey dolapta beklerken üzülüyorum. Bir kere giydiğim şey pazardan alınıp dolapta beklese üzülmem."