İşin aslı meğer öyle değilmiş

İzmir'deki evinden kaçırıldığı öne sürülen ve polisi alarma geçiren Ayşenur S.'nin, ablasının nüfus cüzdanıyla evden kaçtığı ortaya çıktı. Genç kız, ailesinin ilgisini çekmek için kaçtığını söyledi.

İşin aslı meğer öyle değilmiş
Akşam'da yer alan habere göre Karabağlar'da ailesiyle yaşayan Ayşenur S., iddiaya göre babasına cep telefonuna mesaj atıp kaçırıldığını öne sürmüştü. Paniğe kapılan baba, durumu polise bildirdi.

Alarma geçen polis, Ayşenur S.'nin yakın çevresini mercek altına aldı. İncelemede, Ayşenur S.'nin eğitim gördüğü sırada tanıştığı arkadaşı A.O.Y. ile irtibat kurduğu tespit edildi. Evde  herhangi bir kan izine rastlanmazken, genç kızın ablasının nüfus cüzdanının bulunmadığı, evin yakınındaki işyerine ait güvenlik kamerası kayıtlarında da Ayşenur'un evden yalnız ayrıldığı tespit edildi. Polis genç kızın, otobüs terminalinde ablasına ait nüfus cüzdanıyla İstanbul bileti aldığı ve bu kente gittiğini saptadı.

POLİSE TESLİM OLDULAR

A.O.Y.'nin İstanbul'daki evine operasyon düzenlendi ancak genç kız ve A.O.Y. evde bulunamadı. Bunun üzerine cep telefonundan ulaşılan A.O.Y., genç kızı kaçırmadığını, Ayşenur'un kendisinin geldiğini belirtti. A.O.Y., yanındaki kızla beraber polise teslim oldu.

Ayşenur, ailesinin dikkatini çekmek için böyle bir yalana başvurduğunu kaçırılmadığını söyledi. Öte yandan İstanbul'da ifadesine başvurulacak Ayşenur'un ailesine teslim edileceği, A.O.Y. ile ilgili işlemlerin ise devam ettiği öğrenildi.