Işın Karaca'dan İrem Derici hakkında olay iddia!

"2. Sayfa" programına konuk olan şarkıcı Işın Karaca, genç meslektaşı İrem Derici'nin eski eşi Sedat Doğan'a kendisiyle henüz boşanmamışken evlenme teklif ettiğini iddia etti.

Işın Karaca'dan İrem Derici hakkında olay iddia!

Işın Karaca bu sabah konuk olduğu "2. Sayfa" programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sorusu üzerine verdiği yanıtta 2013 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Sedat Doğan ile evliyken İrem Derici'nin Sedat Doğan ile İtalya'ya gittiğini, el ele fotoğraflarını Facebook sayfasında paylaştığını ve İrem Derici'nin Sedat Doğan'a evlenme teklif ettiğini iddia etti.

Işın Karaca "O fotoğraflar hala bende duruyor. Kızımın biyolojik babasıyla henüz boşanmamıştık. Bu olayı duyar duymaz boşanma işlemlerini hızlandırdım ve avukatıma 'Bu iş bitmiştir' dedim.

İrem Derici'nin babası Hulusi Derici benden İrem'le ilgilenmemi istemişti. O sıra yarışmadan çıkmış ve sesini duyurmaya çalışıyormuş. Ben de ekibime 'Bu kızı vokale alacağız, ilgileneceğiz' demiştim. İrem Derici'ye repertuvarı attım, yanıt vermedi. Nedeni Facebook'ta ortaya çıktı. Meğer henüz boşanmadığım eşime İtalya'da evlilik teklif etmiş.

İrem Derici'nin ne sesini ne şarkılarını ne de ahlaki olarak durduğu yeri beğenmiyorum ve kendisini sevmiyorum. Bir gün bir yerde karşılaşırsak gözlerinin içine bakmak isterim. Sedat'tan ayrıldıktan sonra evlendiği Rıza Esendemir'e de aynı yerde evlilik teklifinde bulunmuş"
şeklinde konuşulacak iddialarda bulundu.

İREM DERİCİ PAYLAŞIMINI YORUMA KAPATTI

Işın Karaca'nın bu açıklamaları üzerine İrem Derici'nin instagram sayfasında yayınladığı son paylaşım instagram kullanıcıları tarafından olumsuz yorum yağmuruna tutuldu. Genç şarkıcı gelen hakarete varan yorumlar üzerine paylaşımını yorumlara kapattı.

Işın Karaca'nın açıklamalarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...