Işın Karaca'nın beygir sayısı 5'e çıktı!

Verdiği kilolarla adeta yeniden doğan Işın Karaca, 'dörtnala' koşuyor... Sevgilisi Tuğrul Odabaş tarafından 2 yarış atı hediye edilen sanatçının Türkiye Jokey Kulübü'ne kayıtlı at sayısı 5'e çıktı!

Işın Karaca'nın beygir sayısı 5'e çıktı!
Takvim'den Özge Gürcan'ın özel haberine göre ünlü sanatçı Işın Karaca, sevgilisi Tuğrul Odabaş sayesinde sahnelerden hipodroma transfer olan isimler arasına katılmıştı. Ünlü şarkıcı, Odabaş'ın geçtiğimiz yıl kendisine hediye ettiği 'Vakıfhan' ve 'Efes Ateşi' sayesinde binicilik ile at yarışlarına merak sardı. Atlara olan tutkusu iyice artan Işın Karaca'nın Türkiye Jokey Kulübü'ne kayıtlı olan yarış atı sayısının 5'e çıktığı öğrenildi. 

Işın Karaca'nın beygir sayısı 5'e çıktı!

HENÜZ MADDİ KAZANÇ YOK!

Işın Karaca adına kayıtlı olan ve hepsi 'İngiliz' olan atların isimleri ise şöyle: 'Beyaz Gelincik', 'Coco Loco', 'Güliz', 'Plucky Khan' ve 'Snow White'. Ünlü sanatçının sahibi olduğu atlar arasında ise şimdiye kadar sadece 3 yaşındaki Plucky Khan koştu ancak Işın Karaca'ya herhangi bir maddi kazanç sağlamadı.

Ünlü sanatçı ve sevgilisinin diğer atlarını da şimdilerde yarışlara hazırladığı öğrenildi. Bu arada Karaca'nın yanı sıra Yavuz Bingöl'den Ebru Gündeş'e kadar birçok ünlünün yarış atı bulunuyor.

Işın Karaca'nın beygir sayısı 5'e çıktı! - Resim : 2