İskoçya'da etek giydiler!

İş ve sosyete dünyasının önde gelen isimleri İskoçya’ya gitti. Etek giydi. 6 gün boyunca bir viski firmasının fabrikasını gezdi. Bunun için de her biri 50 bin TL ödedi.

İskoçya'da etek giydiler!
Takvim'de yer alan özel habere göre tatil dönemi için start verildi. Herkes kesesine göre bir yer seçti.

Kimi Bodrum'a kimi Yunan adalarına kimi de kamplara gitti. Ancak bir grup işadamı, İskoçya'yı tercih etti.

İş ve sosyete dünyasının önde gelen isimlerinden olan Moris Kohen, Umut Özkanca, Mehmet Mutlu, Rıfat Perahya, Sinan Kosif, Cihan Kosif, Sertaç Saygan, Tolga Cinisli ve Ali Hano, İskoçya'ya gitti. Sosyetik ekip, dünyaca ünlü viski markası Chivas Regal'in fabrikasını gezdi. İskoç etekleriyle poz verdi. Ünlü işadamları 6 günlük gezi için kişi başı 50 bin TL ödedi.

İskoç etekleriyle poz veren sosyetikler, sosyal medya gündeminin ilk sırasına yerleşti. Pek çok kişi ünlü işadamlarına "Erkek adam etek giyer mi?" diye esprili mesajlar gönderdi. Bu arada Moris Kohen, Vakko'nun yönetim kurulunda görev yapıyor. Sinan Kosif ve Cihan Kosif, Kosifler Oto'nun veliahtları.

Tolga Cinisli de iş dünyasının ünlü isimlerinden Nejat Cinisli'nin oğlu. Umut Özkanca'nın babası ise yeme-içme dünyasının önemli patronlarından Rasim Özkanca. Mehmet Mutlu ise ünlü bir sanayici.

İskoçya'da etek giydiler!

İskoçya'da etek giydiler! - Resim : 2