İspanya'da "Kara Para Aşk" rüzgarı esiyor!

Milyonların kanalı atv’den dünyaya açılan "Kara Para Aşk" dizisi İspanya’da reyting rekorları kırdı. Bir İspanyol kanalı ise Tuba Büyüküstün’ün "En İyi Kadın Oyuncu", Engin Akyürek’in ise "En İyi Erkek Oyuncu" seçildiğini açıkladı.

İspanya'da "Kara Para Aşk" rüzgarı esiyor!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre ATV ekranlarında 2014 ve 2015 yılları arasında izleyiciyle buluşan Kara Para Aşk adlı dizi, o dönemlerde Türkiye'yi ekrana kilitledi. Reyting rekorları kıran fenomen dizi, yurt içinde olduğu kadar, yurt dışında da çok sevildi. Bugüne kadar dünyanın birçok noktasında yayına girdi. O ülkelerden birisi de İspanya'ydı. Efsane dizi burada yaşayan halkı da ekrana bağlayıp, reyting rekorları kırdı.

HAYRANLARI ARTTI

Dizinin başrolleri; Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'e olan ilgi de kat kat arttı. Bir İspanyol kanalı ise bu ilgiyi görünce bir oylama yaptı. Kanal geçtiğimiz gün Tuba Büyüküstün'ün En İyi Kadın Oyuncu, Engin Akyürek'in ise En İyi Erkek Oyuncu seçildiğini açıkladı. İkilinin sosyal medya hesaplarındaki İspanyol hayran artışı da dikkatlerden kaçmadı.

İspanyol kadınlar Engin Akyürek'in oyunculuğuna hayran kaldı.

54 bölümlük dizi, 19 Mayıs'tan itibaren Afrika'daki 'Novelas TV'de de ekrana gelecek. Aralarında Fildişi Sahili, Gana, Sudan, Tunus, Fas, Cezayir, Libya ve Kenya'nın da olduğu 25 farklı ülkenin milyonlarca vatandaşı 'Kara Para Aşk'ı izleyecek.

İspanya'da "Kara Para Aşk" rüzgarı esiyor!