İstanbul Avcılar'da üstgeçit çöktü!..

Avcılar E-5’te bir tankerin çarpması sonucu üst geçit çöktü. Kimyasal yüklü tankerde sızıntı meydana geldi.

İstanbul Avcılar'da üstgeçit çöktü!..
Hürriyet'in haberine göre trafik iptal olmuş durumda. Bütün yol kapandı. Üst geçit içinde yolcu olan minibüsün üzerine çöktü, 2 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI: 2 KİŞİ ÖLDÜ

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, "Kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı" dedi. 
 
Dört yıl kadar önce İstanbul Beylikdüzü'nde de benzer bir kaza yaşanmıştı. Damberi açık giden araç, insanların kullandığı üst geçide çarpmış ve çok sayıda kişinin yaralanmasına yol açmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ise çökme sonucu 1 kişinin yaşamını yitirdiğini, 1'i ağır 4 kişinin yaralandığını açıkladı. Enkaz altında içinde iki kişinin olduğu bir minibüsün olduğu belirtiliyor. Olay anında tankerin damperinin açık olduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları dehşet veren olayı anlattı.

"METROBÜSÜN 5 METRE İLERİSİNDE OLDU" 

"Olayı önce büyük bir gürültüyle duyduk. Metrobüsün 5 metre ilerisinde oldu. Elimiz ayağımız titriyor. Metrobüsün üzerine düşseydi çok daha büyük felaket olacaktı. Köprü resmen yok oldu.
1,5 sene önce bu köprüde yine böyle bir kaza olmuştu ama yıkılmamıştı.Yangın çıkacak bir durum olmadı. Sıkışık bir trafikte olsa felaket olurdu. "


İKİNCİ TEHLİKE: KİMYASAL...

Sıvı glikoz yüklü tankerden sızıntı geldiği belirtiliyor...  Emniyet şeridinin çekildiği bölgede çevik kuvvet ekipleri vatandaşları uzaklaştırmaya çalışıyor.

Ekipler ikinci bir çökmeyi engellemek için hızlı bir şekilde ennkaz kaldırma çalışmalarını sürdürüyor.

Olay anından ve olay yerinden görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...