İstanbul için yeni hava raporu geldi!

İstanbul'da kar muamması devam ederken Meteoroloji'den yeni tahmin geldi. İstanbullular kar yağışı beklerken güneşli havanın etkisinde kalacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan tahminde 02 Şubat Cuma günü İstanbul 15 dereceyi görecek.

İstanbul için yeni hava raporu geldi!
Habertürk'te yer alan habere göre Meteoroloji'den yeni hava durumu tahminleri geldi. İstanbulluları sıcak günler bekliyor. İstanbul'da kar yağışı haberi bekleyenler için ise üzücü haber. Meteoroloji'nin haftalık hava durumu tahminlerinde kar yağışı yok...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporunda İstanbul'un 5 günlük hava tahmini belli oldu. Haftasonuna parçalı bulutlu havayla başlayan İstanbullular, haftaiçi sıcaklıkların etkisini arttırmasıyla 2 Şubat Cuma günü 15 dereceyi görecekler.

Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı batı ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredecek Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.