İstanbul'da akıl almaz dolandırıcılık!

Kayınbiraderinin parasını baldızının evinde sakladığını öğrenen enişte, çeteyle anlaşarak kasayı çaldırdı. Ancak parayı yarı yarıya paylaşmak üzere soygunu yapan çete, enişteyi dolandırdı.

İstanbul'da akıl almaz dolandırıcılık!
Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre Büyükçekmece'de bir kişi, baldızının evinde sakladığı kayınbiraderine ait 560 bin lirayı çalmaları için bir çete ile anlaştı. Parayı yarı yarıya bölüşmek şartıyla soygunu yapan ve kasayı çalan çete üyeleri, öldürmekle tehdit ettikleri enişteye 20 bin lira verdi.

İlginç olay, 9 Kasım'da Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre; Kemal O. (43), 560 bin lira nakit parasını kız kardeşi Y.O.'nun evindeki kasaya koydu. Kemal O.'nun diğer kız kardeşi H.U.'nun eşi N.U. (43), eşinin cep telefonunda parayla ilgili mesajları okudu ve yakın arkadaşlarının da aralarında bulunduğu hırsızlık şebekesiyle irtibata geçti.

Çete üyeleri, baldızın hastaneye gittiği gün eve girerek içinde 560 bin lira bulunan kasayı çaldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kasayı çalan çete üyelerinin kimliklerini belirledi. Kemal O.'nun eniştesi N.U.'nun çete üyeleriyle arkadaş olduğu ortaya çıktı. Polis, enişte N.U. ile birlikte çete üyelerini yakaladı.

İddialara göre; enişte N.U. ile çetenin üyelerinin parayı yarı yarıya paylaşmak üzere anlaştığı fakat olayın ardından çete üyeleri "Seni vurur, öldürürüz" diyerek tehdit ettikleri N.U.'ya 20 bin lira verdiği ortaya çıktı. Paraları çalan çetenin R.K. (33), R.Y. (29) ve T.Y. (30) isimli üyeleri ve enişte N.U. mahkemece tutuklandı.

İstanbul'da akıl almaz dolandırıcılık!