İstanbul'da büyük uyuşturucu operasyonu!

Gece yarısı şüpheliler Kamil A. ve Ferhat T.'nin evine yapılan baskınlarda bin 134 paket halinde 1700 gram bonzai ile uyuşturucu maddeleri tartmakta kullanılan hassas terazi ele geçirildi.

İstanbul'da büyük uyuşturucu operasyonu!
Sabah'tan Zafer Halatçı'nın haberine göre İstanbul Narkotik Suçlarla Şube Müdülüğü ekipleri, Kuştepe'de iki kişinin torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına uyuşturucu mal getireceği ihbarı üzerine harekete geçti.

Cuma günü şüphelilerin kaldığı adresi tespit eden polis fiziki takip başlattı. Gece yarısı şüpheliler Kamil A. ve Ferhat T.'nin evine yapılan baskınlarda bin 134 paket halinde 1700 gram bonzai ile uyuşturucu maddeleri tartmakta kullanılan hassas terazi ele geçirildi.

Satışa hazır uyuşturucu maddenin birkaç saat içinde torbacılara dağıtılacağı ve binlerce gencin zehirlenmesine yol açacağı ifade edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ele geçirilen uyuşturucunun hafta sonu piyasaya sürülmesi için sokak satıcılarına dağıtımının planlandığı öğrenildi.

Öte yandan narkotik polisi Bağcılar'da da bir adrese baskın yaptı. Evde 292 gram kokain ve bir hassas terazi ele geçirildi. Uyuşturucunun ve baskın yapılan evin sahibi olduğu ileri sürülen Nafiz Ç. ile evde bulunan 2'si kadın toplam 6 kişi gözaltına alındı. Baskından habersiz olan şüphelilerin evde Yakup B.'nin doğum gününü kutlamak için toplandıkları, kadınların alem için çağırılan hayat kadınları olduğu ileri sürüldü. Nafiz Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken diğer şüpheliler denetimli serbest bırakıldı.