İstanbul'da marketlere ses bombalı saldırı şoku!..

İstanbul Kartal'da, iki ayrı marketi hedef alan eş zamanlı bombalı saldırı meydana geldi. Ses bombalı saldırıda herhangi bir yaralı ve can kaybı yaşanmadı... İşte haberin detayları...

İstanbul'da marketlere ses bombalı saldırı şoku!..

Ses bombalı saldırıda herhangi bir yaralı ve can kaybı yaşanmadı. Polis kaynaklarına dayanan bilgilere göre, ses bombası ile gerçekleştirilen eş zamanlı saldırı, gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Yasa dışı terör örgütü yandaşları, Cumhuriyet Mahallesi Zeytinlik Caddesi ile Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki iki farklı markete yönelik ses bombası attı.

Saldırılarda herhangi bir yaralı ya da can kaybı yaşanmazken, her iki markette de küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Olay Yeri İnceleme ve bomba uzmanlarınca yapılan incelemelerde patlamanın ses bombasından kaynaklandığı tespit edildi. Polis, saldırıları gerçekleştiren failleri yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, eylemin, bölücü terör örgütü yandaşlarınca gerçekleştirilmiş olabileceği kaydediliyor.

Önceki gün de aynı ilçede yine bir market ve bir siyasi parti bürosu ses bombalı saldırıya hedef olmuştu.