'İşte Benim Zeki Müren' albümünün tanıtımı yapıldı

Zeki Müren’in ölümünün 20. yılı anısına hazırlanan “İşte Benim Zeki Müren” albüm tanıtım konseri önceki akşam yenilenen Emek Sineması’nda yapıldı.

'İşte Benim Zeki Müren' albümünün tanıtımı yapıldı
Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre konser, “Zeki Müren Gazinosu” ismiyle düzenlenirken gecede, albümde yer alan isimler sahne sahneye çıktı. Muazzez Ersoy, Muazzez Abacı, Belkıs Özener, Engin Altan Düzyatan ve Kıraç gibi ünlü isimlerin performans sergilediği gecenin sunuculuğunu Çiğdem Tunç yaptı.

RUHU ŞAD OLSUN

Behzat Gerçeker’in piyano başına geçerek eşlik etmesiyle Müren’in “Kandil” adlı şarkısını söyleyen Nükhet Duru, “Ustamızın ruhu şad olsun. Ne güzel onu burada anmak. Evlatları olsa, burada Zeki Bey’i andığımızı görse sanırım çok mutlu olurlardı“ diye konuştu.

ONUNLA EVLENMEK İSTİYORDUM

Sahneye çıkan diğer bir isim olan Muazzez Abacı ise Zeki Müren ile anılarını paylaştı. Abacı, “Eskiden benim ufacık bir radyom vardı. 5 yaşındaydım, onu elimden hiç düşürmezdim. O zaman televizyon yoktu. Her şeyi radyodan takip ederdim. Onu ilk dinlediğimde anneme ‘Ben bu adamla evleneceğim’ derdim. Sonra kendimi yanında buldum. Evlenemedik ama çok iyi iki dost olduk“ dedi. 

BELKIS ÖZENER HAYRAN BIRAKTI

Sahneye kırmızı bir kostümle çıkan ses sanatçısı Belkıs Özener de özel gecede ayakta alkışlanan bir diğer önemli isimdi.

'İşte Benim Zeki Müren' albümünün tanıtımı yapıldı
Konular Müzik