İşte Cimbom'un kare ası

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in "3 yabancı hocayla görüşüyoruz" dediği teknik adamları Takvim açıklıyor. Eski Manu'lu David Moeys ilk sırada yer alırken Zenit'in hocası Villas Boas ve Rudi Garcia ile görüşmeler devam ediyor.

İşte Cimbom'un kare ası
Takvim'den Savaş Çorlu'nun özel haberine göre Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in önceki gün "3 yabancı teknik adamla irtibattayız. Sezon sonuna kadar biriyle anlaşacağız" dediği hocaların isimlerine Takvim ulaştı...

Sezon sonu için teknik adam olarak yönetimin görüşme yaptığı isimler arasında ilk sırda İskoç teknik adam David Moyes, yer alırken ikinci sırada ise Rusya ekiplerinden Zenit'i çalıştıran genç teknik adam Villas Boas bulunuyor. 3. sırada ise Fransız teknik direktör Rudi Garcia ile görüşmeler yapılıyor. Bu 3 teknik adamla da aynı anda farklı yöneticiler temaslarda bulunuyor. Kulüp sportif direktörü Cenk Ergün ve başkan Dursun Özbek'in kardeşi Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özbek, David Moyes ve Rudi Garcia ile görüşmelerde bulunurken, bir başka yönetici Fatih İşbecer ise Zenit'i çalıştıran Villa Boas'a yoğunlaşmış durumda.

YÖNETİCİLER AYNI ANDA GÖRÜŞMELER YAPIYOR

Bu 3 yabancı teknik adama karşı ise yerlilerden tek aday ise Ersun Yanal.. Şuan için Ersun Yanal dışında hiçbir isim telafuz edilmiyor ve gelen öneriler reddediliyor. Galatasaray'da Ersun Yanal'a sıcak bakmayan isim ise Başkan Dursun Özbek. Galatasaray'da Dursun Özbek'in gönlünde yatan isim İskoç teknik adam David Moyes. Şuan Zenit'i çalıştıran 38 yaşındaki genç teknik adam Villas Boas ise Fatih İşbecer'in en çok istediği isim. Boas 38 yaşında olmasına rağmen Porto, Chelsea, Tottenham ve Zenit'i çalıştırdı. Boas aynı zamanda Mourinho'nun yeşiştirdiği bir hoca.

LUCE&TERİM GÜNDEMDE YOK

Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan ve takıma her teknik direktör arayışında isimleri gündeme gelen Mircea Lucescu ile Fatih Terim'in şuan için gündemde olmadıkları belirtiliyor. Yönetim özellikle Euro2016' ya adapte olması için Terim'in ismini gündeme getirmek istemiyor.
Konular Spor Haberleri