İşte Emre'nin yerine düşünülen isim!..

Kanarya'nın Tottenham'da forma giyen Paulinho ile görüştüğü bilinirken, Shakhtar'ın genç yıldızı Fernando da listeye alındı.

İşte Emre'nin yerine düşünülen isim!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre F.Bahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun Ukrayna ekibinin genç yıldızı ile görüşerek, Pereira'ya rapor vereceği öğrenildi.

F.Bahçe'de Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından sarı-lacivertlilerin bu bölge için kimi transfer edeceği merak konusu olurken, yeni orta saha saha oyuncusunun büyük ihtimalle Sambacı olması bekleniyor.

Tottenham formasını giyen Paulinho ile temasta olduğu bilinen yönetimin Shakhtar'ın genç yıldızı Fernando Lucas Martins'i de takibe aldığı öne sürüldü. Bu hafta Ukrayna ekibinin yöneticilerine 23 yaşındaki Sambacı'nın durumunu soracak olan F.Bahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun durumu teknik direktör Pereira'ya rapor edeceği öğrenildi.

İtalyan ekiplerinden Sampdoria'nın da futbolcuya talip olduğu bildirilirken bu görüşmelerde hangi takımın güleceği merak ediliyor. Öte yandan Çin'in Guangzhou takımıyla birlikte Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Paulinho tatil için bulunduğu ülkesi Brezilya'da TV Bandeirantes'e konuştu.

Sambacı, "Gelen teklifleri menajerimle konuşacağım" diye konuştu.
Konular Spor Haberleri