İşte karargahtaki telekulak zinciri!

FETÖ’cü hainler Amerika’daki kumpas davasını sıkı bir şekilde takip ederek Türkiye aleyhine yalan haberler yapıyor. Tetikçi Emre Uslu, firari Adem Yavuz Arslan ve gazeteci edasıyla Zeynep Erkan!

İşte karargahtaki telekulak zinciri!
KUMPAS DAVASININ EN SIKI FETÖ’CÜ TAKİPÇİLERİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ!

Akşam Gazetesi'nden Hilal Yıldırım'ın haberine göre FETÖ’nün firari üyeleri Emre Uslu ile Adem Yavuz Arslan’ın New York’taki Hakan Atilla davasını mahkeme salonunda takip edip duruşmaları Türkiye aleyhinde propagandaya dönüştürmeleri, dava üzerindeki “FETÖ bağlantısı” iddialarını güçlendirdi. FETÖ üyelerinin sosyal medyada Türkiye aleyhinde karalama kampanyasına dönüştürdüğü duruşmaların cuma günkü bölümünün ardından salonun dışında Periscope’tan yayın da yapan Uslu ile Arslan görüntülendi.

Sahte delillerden belli!

Duruşmaları birkaç gündür takip eden FETÖ firarilerinden Arslan görüntülendiğini fark edince olay yerinden uzaklaşırken, Uslu mahkeme binası önünden yayın yaptı.

‘Zaman Amerika’ da orada!

FETÖ’nün ABD’deki yayın organlarından Zaman Amerika’nın yazarlarından Sıtkı Özcan da Atilla davasını yerinden izleyen örgüt üyelerinden biri. Özellikle dava sürecinde savcılık makamının kullandığı delillerin önemli bir bölümünün 17/25 sürecinde FETÖ’cü polisler tarafından yasa dışı olarak elde edilen ve sonradan ABD’ye kaçırılan bilgi ve belgeler olduğu iddiası soru işaretlerini daha da artırdı.

İŞTE ALGININ HEDEFLERİ:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

BANKALAR VE EKONOMİ

TÜRKİYE’YE ABLUKA


Bu da kadın FETÖ’cü Zeynep

İşte karargahtaki telekulak zinciri!

Mahkeme önünden canlı yayın yapan bir başka isim de Zeynep Erkan. Özellikle Türkiye’ye karşı oynanan oyuna alkış tutanlar tarafından paylaşılan kadının videolarında dört koldan provokasyon yapılıyor. Erkan yayınlarda cep telefonundan bir gazeteci edasıyla duruşmada olup bitenleri anlatıyor, ABD ve FETÖ tezgahı olan davanın savcılarının Türkiye’yi suçlamalarından övgüyle bahsediyor. 

CHP’li eski vekil kumpasın tanığı mı?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, FETÖ’nün 17/25 Aralık yargısal darbe teşebbüsüne ilişkin yürüttüğü soruşturmada adı geçen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan eski CHP Milletvekili Aykan Erdemir’in de kumpas davasında tanıklık edeceği iddia edildi.

Gündeş’i evlilik sözleşmesi kurtardı

Hakkında ‘casusluk’ soruşturması başlatılan işadamı Reza Zarrab, kızı ve yakınlarının bulunduğu 23 kişinin mal varlıklarına tedbir konulması kararında eşi Ebru Gündeş’in olmaması dikkat çekti. Bunun nedeninin ise Gündeş ile Zarrab arasında yapılan evlilik sözleşmesi olduğu ortaya çıktı. Sözleşme gereği ikilinin mal varlıkları kendi üzerlerinde ve bu nedenle Gündeş’in kendi kazancıyla elde ettiği mal varlıklarına dokunulmadı.