İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri

Kanal D’nin yeni dizisi “Fatih”te Bizans İmparatoriçesi Teodora rolünü kimin oynayacağı belli oldu. Rolü “Bodrum Masalı”ndaki performansıyla adından söz ettiren Toprak Sağlam canlandıracak.

İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri
Hürriyet'te yer alan habere göre başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun üstlendiği, Kanal D’nin merakla beklenen iddialı dizisi “Fatih”in oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Son olarak Bizans İmparatoriçesi Teodora rolünü canlandıracak oyuncu kesinleşti. Rol, “Bodrum Masalı” dizisinde canlandırdığı ‘Gözde’ karakteriyle adından söz ettiren Toprak Sağlam’ın oldu.

İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri

OCAKTA BAŞLIYOR


Kenan İmirzalıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracağı, yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini ise Altan Dönmez’in üstlendiği “Fatih” dizisi, ocak ayında ekrana gelmeye başlayacak. Senaryosunu “Elveda Rumeli”yi de yazan Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun kaleme aldığı dizide Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe ve Sevinç Meşe de rol alacak. Başrol kadın oyuncunun kim olacağı ise henüz belli değil.