İşte merakla beklenen yeni diziler!..

Yeni sezonda ekrana gelmek üzere tam 26 dizinin kanalı netleşti..

İşte merakla beklenen yeni diziler!..
Milliyet-Cadde'de televizyon köşesini yazan Ali Eyüboğlu kanalların yeni sezon için hazırladığı dizileri köşesine taşıdı.

Kanalı netleşen 26 dizinin yeni sezonda ekranda olacağını belirten Eyüboğlu, yaz sezonundan devam edenler ve önceki kış sezonundan kalan dizilerle birlikle birçok yapımın ekrana geleceğini ve bazılarının da reyting sistemine yenilerek veda edeceğini iddia etti.

Ali Eyüboğlu'nun yazısı şöyle:

"... Şimdi gelelim sonbaharda başlayacak yeni yayın dönemi için kanalların ve yapımcıların çekmeye başladıkları ya da cast çalışmalarını sürdürdükleri projelere...

Star TV: 'Hatırla Gönül' (Most Production), 'Cesaret' (Q3 Medya), 'Muhteşem Yüzyıl - Kösem' (TİMS), 'Kara Sevda' (Ay Yapım), 'Göç Zamanı' (Limon Yapım).

Kanal D: 'Düş Tarlası' (D Productions), 'Kısmet' (Acil Prodüksiyon), Halit Ergenç'in dizisi (Q3 Medya), 'Bir Deniz Hikayesi' (Erler Film), 'Jane The Virgin'in adaptasyonu (Med Yapım - Kare Ajans), 'Umut Rüzgarları' (ANS), 'Seni Kimler Aldı - Kezban' (Pastel Film).

FOX: 'Şehrin Melekleri' (Boyut Film), 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' (Endemol).

Show TV: 'Şervan ile Özgecan' (Limon Yapım).

ATV: 'Leyla ile Alper' (Ay Yapım), 'Mayıs Kraliçesi' (Mint Yapım), 'Evli ve Öfkeli' (Süreç Film), 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' (Fark Film)

TV8: 'Zemheri' (Endemol), 'Kızlarım' (El İzi), 'Melek' (R Yapım), 'Aşk ve Diğerleri' (Sevilay Demirci).

TRT 1: 'Baba Candır' (MF Yapım), 'Aynamdaki Gökyüzü', (Sonart Yapım), 'Son Çıkış' (Estet Film).

Bu 26 dizinin yanı sıra henüz kanalı netleşmeyen projeler de var. Örneğin yönetmenliğini Jale Atabay'ın yapacağı NTC Medya'nın 'Mutlu Aile Resmi', Mehmet Ata Öztekin'in yöneteceği Ay Yapım'ın 'Anneler Analar'ı ve Gold Film'in Faruk Teber projesi...

Yazın ekrana getirdikleri dizilerden tutanları yeni yayın döneminde de sürdürecek kanalların ellerinde eski diziler de mevcut."

(Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET-CADDE)