İşte neştersiz güzelliğin sırları!

Ameliyattan korkanlar için estetik çözümler nelerdir? Küçük dokunuşlarla kendinizi nasıl daha genç ve güzel hissedebilirsiniz?

İşte neştersiz güzelliğin sırları!
Akşam'dan Yasemin Miras'ın yazısı...

Hanımlar bu hafta yüzünüze ve vücudunuza neşter değmeden neler yapabilirsiniz? Ameliyattan korkanlar için estetik çözümler nelerdir? Küçük dokunuşlarla kendinizi nasıl daha genç ve güzel hissedebilirsiniz? Bu yazıyı okumalısınız.

DERMAPEN

Son zamanlarda ünlülerinde sık sık yaptırdığı bu yöntemi denemeye ne dersiniz? Dermapen cildin en üst tabakasına zarar vermeden, cildin yenilenmesini sağlayan bir yöntemdir. Peki cilt üzerindeki etkileri nelerdir?

- Cilt sıkılaşma, toparlama ve cilt gençleştirme

- Akne izleri ve yara iyileştirme

- Kırışıklık ve ince çizgileri azaltma

- Çatlakların azalması

- Boyun ve dekolte ince kırışıklıkları

- Güneş hasarlı derinin tedavisi


DOLGU ÜRÜNLERİ

Son yıllarda yaygınlaşan dolgu ürünleri kontür düzeltmek, kırışıklık dudak ve yanak büyütmek amacıyla tercih edilir. Hyaluronik asit gibi maddeler dolgu maddesi olarak kullanılır ya da kişinin kendisinden yağ alınarak uygulama yapılır.

BOTOX

Eyvah yüzümde ince çizgiler olmaya başladı, göz kenarlarım kırışmaya başladı diyorsanız, botox uygulamasını tercih edebilirsiniz. Yüz gençleşmede kullanılan uygulamalar arasında birinci sırayı botox alır. Kaş ortası çizgileri, alın çizgileri, göz kenarındaki çizgiler için hızlı ve kolay bir yöntem olarak kullanılır. Bu uygulama kişinin gereksinimine göre seçilir.

LAZERLE CİLT GENÇLEŞTİRME

Cildin lazer ışınları ile komple taranması sonucu lazer ışınlarının ısıya dönüşmesi ile burada kolajen üretimini artırarak cildin yenilenmesi sağlar. Kolajen üretimi beraberinde yeni bağ dokusu oluşur. Bu da cildin gergin, canlı ve parlak gözükmesine sebep olur.

YASEMİN MİRAS / AKŞAM
Konular Kadın / Bakım