İşte Sandal çiftini ayrılığa iten kriz!

Mustafa Sandal’ı boşanmanın eşiğine getiren sorunların altından kayınvalide Tülin İleri çıktı. İddiaya göre Güzel şarkıcı ile kaynanası arasındaki sorunlar, çözülemez bir hal aldı. Bu da 9 yıllık evliliğe yansıdı.

İşte Sandal çiftini ayrılığa iten kriz!
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Emina ve Mustafa Sandal'ın sorunlar yaşadığı iddiası ne yazık ki gerçek çıktı.

'DEĞERLENDİRME AŞAMASI'

Evlilikteki krizin Emina Sandal'ın müsrifliği nedeniyle çıktığı iddia edildi. Ancak bu iddiaya hem Sırp asıllı şarkıcı hem de Musti'den yalanlama geldi. Mustafa Sandal, eşiyle yaşadığı sorunları şu sözlerle anlattı: "Çocuklarımın annesi, kıymetlim Emina Sandal'la yaşadıklarımızı değerlendirme aşamasındayız. Bu denli uzun süreli her ilişkide olabileceği gibi bizim de zaman zaman çözme ihtiyacı duyduğumuz sorunlarımız olabiliyor."

Şimdilerde konser için Avustralya'da olan Musti'nin bahsettiği sorunların altından ise ünlü şarkıcının annesi Tülin İleri çıktı. Dedikodulara göre Emina Sandal, son yıllarda kayınvalidesiyle sürekli anlaşmazlıklar yaşıyordu. İkili arasındaki problemler, son dönemde git gide arttı. Çocukların büyütülmesinden, evdeki beslenme düzenine kadar birçok konuda Tülin Hanım'la anlaşmazlık yaşayan Emina Sandal, bu sorunları Musti'ye de yansıtınca eşler arasında kriz çıktı.

BARIŞ SAĞLAYAMADI

Ünlü şarkıcı, Emina Sandal ve annesi arasındaki sorunları çözebilmek için büyük çaba sarf etti. Ancak özellikle Emina Hanım, barışa yanaşmayınca kriz büyüdü.

İşte Sandal çiftini ayrılığa iten kriz!