Süper babaannenin iksiri: Boza

Elon Musk’ın 69 yaşındaki annesi, moda sektörünü yakıp geçiyor. Maye Musk, gençlik sırrını ‘Akdeniz usulü beslenir ve boza gibi fermente besinler tüketirim’ diyerek açıklıyor.

İşte süper babaannenin iksiri!
Takvim'de yer alan habere göre Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ileri zekasıyla nasıl dikkat çekiyorsa annesi Maye Musk da yıllara meydan okumasıyla olay yaratıyor.

3 çocuğu ve yaklaşık 10 torunu olan 69 yaşındaki anne Musk, 50 yıldan beri yaptığı modelliğe halen devam ediyor. Kanadalı Maye Musk, gençlik sırrının genlerinde saklı olduğunu söylese de yediklerine içtiklerine hayli özen gösteriyor. İki yüksek lisans derecesinden sonra yıllar boyunca beslenme uzmanı olarak çalışan anne Musk, daha çok Akdeniz usülü besleniyor.

Brokoli, tatlı patates ve bolca ıspanak tüketen 69 yaşındaki efsane model; yoğurt, esmer pirinç, süt, lahana ve kabağı da beslenme programından çıkarmıyor. Fermente gıdaları bolca tüketerek sindirim sisteminin yıllara meydan okumasını başaran Maye Musk, bozanın lezzetini dahi keşfetmiş. New York'ta bir Türk'e ait dükkana sık sık giderek boza içtiğini söyleyen anne Musk, güzel cildinin sırrını ise "güzel uyku, yağsız bezlenme, cilt temizliği ve az makyaj" diye anlatıyor.

Süper babaannenin iksiri: Boza

ABLA-KARDEŞ GİBİ

46 yaşındaki Elon Musk, birçok davete annesiyle katılırken Maye Musk, zarif ve fit görüntüsüyle daha çok oğlunun ablası gibi görünüyor.
Konular Kadın / Bakım