İşte TÜSİAD'ın yeni başkanı!..

Cansen Başaran Symes TÜSİAD’ın yeni Başkanı seçildi.

İşte TÜSİAD'ın yeni başkanı!..
Milliyet'i haberine göre 2013 yılının Nisan ayına kadar PwC Kopenhag, Londra ve İstanbul ofislerinde çeşitli kademelerde görev üstlenen Cansen Başaran-Symes, PwC Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi ve PwC Eurofirm Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Mart 2014 tarihi itibariyle Allianz sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atandı.

Cansen Başaran-Symes, World Economic Forum (Dünya Ekonomi Forumu) tarafından 2000 yılında “Global Leaders for Tomorrow” (Geleceğin Global Liderleri) unvanını aldı. 2000 yılında Dünya Gazetesi tarafından “Yılın En Başarılı İş Kadını” ödülüne ve 2006 yılında Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği'nin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında çağdaş Türkiye'nin başarılı Türk kadınlarından biri olarak üstün hizmet ödülüne layık görüldü.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Cansen Başaran-Symes, evli ve bir çocuk annesi...

İŞTE YENİ YÖNETİM

TÜSİAD’ın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:

İsmail Hasan AKÇAKAYALIOĞLU

Metin AKMAN

Bahadır BALKIR

Cansen BAŞARAN-SYMES

Memduh Boydak

Esin GÜRAL ARGAT

Simone KASLOWSKİ

Ali Yıldırım KOÇ

Murat Özyeğin

Mehmet Nurettin PEKARUN

Agah Mehmet TARA

Sedat Şükrü ÜNLÜTÜRK

YİK'TE ÖZİLHAN DÖNEMİ

TÜSİAD'ın Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı da Tuncay Özilhan oldu.

YİK Başkanlık Divanı'nda Tuncay Özilhan (Başkan), Arzuhan Doğan Yalçındağ (Başkan Yardımcısı), Ümit Nazlı Boyner (Başkan Yardımcısı), Ömer Aras (Başkan Yardımcısı), Ahmet Agah Uğur (Başkan Yardımcısı), Yavuz Canevi (Sekreter) ve Zekeriya Yıldırım (Sekreter) yer alıyor.