İşte yeni Göz-Göz’ler!

Göztepe’nin Süper Lig’de kadrosuna kattığı yeni transferleri sezon öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

İşte yeni Göz-Göz’ler!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Göztepe'nin Avusturya kampına katılan yeni transferleri oldukça iddialı konuştu. Önümüzdeki sezon sarı-kırmızılı ekibin formasını giyecek olan Gençlerbirliği'nden orta saha Selçuk Şahin, Kasımpaşa'dan orta saha Andre Castro, Bastia'dan kanat oyuncusu Axel Ngando, Gaziantepspor'dan forvet Nabil Ghilas ve Beşiktaş'tan genç kanat oyuncusu Muhammed Enes Göztepe'de oynayacak olmanın mutluluğunu ve ayrıcalığını yaşadıklarını söylediler.

Seefeld In Tirol kasabasındaki kamp çalışmalarında oldukça hırslı, istekli ve neşeli oldukları gözlenen Selçuk Şahin, Andre Castro, Axel Ngando, Nabil Ghilas ve Muhammed Enes Durmuş, "Göztepe gibi tarihi büyük başarılarla dolu bir kulüpte görev yapmak gerçekten çok önemli. Sorumluluklarımızı biliyoruz. Kadrodaki rekabet aramıza yeni katılacak isimlerle daha da artacak. Göztepe'ye katkı koymaya geldik. Ancak kim hak ediyorsa o oynayacak.

Kimsenin forması garanti değil. Bunu çok iyi biliyoruz. Hak edip formayı kapmak için çok çalışacağız. Yeni sezon öncesi iddialıyız. Göztepe'nin başarısı için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Taraftarımızın önüne çıkacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz"
dediler.
Konular Spor Haberleri