İvana Sert, Peker Açıkalın’ı mahkemeye veriyor

Ivana Sert'in canlı yayında kendisine hakaret eden Peker Açıkalın'ı mahkemeye vermeye hazırlandığı öğrenildi.

İvana Sert, Peker Açıkalın’ı mahkemeye veriyor
Sözcü'den Ömercan Altay'ın haberine göre oyuncu Peker Açıkalın, katıldığı bir TV programında ‘Karımı Gördünüz mü?’ adlı filmde başrol paylaştığı Ivana Sert için ‘Motor’ diyerek ekran başındakileri herkesi şoke etmişti. Yakışık almayan bu olay sonrası modacı Ivana Sert‘in Peker Açıkalın‘a dava açacağı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

‘Karımı Gördünüz mü?' isimli filmin başrol oyuncularından Peker Açıkalın, katıldığı "Söylemezsem Olmaz" ismindeki canlı yayında çok konuşulacak sözlere imza attı. Peker Açıkalın, filmde başrolü paylaştığı modacı Ivana Sert'e sitemkar ve argo ifadeler kullandı. Program sunucusunun “İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?” sorusuna Peker Açıkalın, “O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz” cevabıyla karşılık verdi.

Peker Açıkalın, Ivana Sert için “O sanatçı değil modacı” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine program sunucusu Açıkalın'a, “Başrolü paylaştığınız kişi için ‘Sanatçı değil' diyorsunuz?” diye karşılık verdi. Peker Açıkalın'ın sunucunun bu yorumuna da cevabı sert oldu: “Başrolü ben paylaşmadım. Yapımcımız paylaşmış”…

Programın ilerleyen dakikalarında ise Açıkalın, Sert'e yaptığı göndermelerde kantarın topuzunu kaçırdı. Deneyimli oyuncunun, program yorumcusu Ali Eyüboğlu'nun İvana Sert hakkında yaptığı “Moda ikonu” tanımlamasının ardından “Motor” dediği duyuldu.

Peker Açıkalın'ın hakaret içerikli bu söyleminin ardından sunucularının gülmesi de dikkatlerden kaçmadı.

İşte İvana Sert'e yapılan hakaret ve üzerine atılan kahkahalara dair üzücü görüntüler...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..