Ivana ve Çağla artık 'Bugün Ne Giysem'de yok!..

Show TVnin ilgiyle izlenen moda programının değişmez jüri üyesi İvana Sert kanalla yollarını ayırdı..

Ivana ve Çağla artık 'Bugün Ne Giysem'de yok!..

Üç sezondur Show TV'de ekrana gelen ‘Bugün Ne Giysem' programının jüri üyeliğini yapan İvana Sert, koltuğunu Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'ya kaptırdı. Giyim tarzıyla beğeni toplayan ve kısa sürede ikoncan'lar arasında yer alan Sert'in kanalla yollarını ayırdığı öğrenildi.

Türkçe öğreniyor

Sert'le yollarını ayıran kanal hemen yeni bir isim arayışına girdi ve Cabau'da karar kıldı. Türkiye'ye geldiği günden itibaren sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ve geçen yıl ‘Bugün Ne Giysem'in bir bölümüne katılarak yaptığı yorumlarla ilgi çeken Yolanthe Cabau ise kendisine gelen teklifi kabul etti. Program için Türkçe dersleri almaya başlayan Cabau, yeni sezonda moda üzerine yaptığı yorumlarla ekranda olacak. 

Çağla Şıkel de yok

Çağla Şıkel, Hakan Akkaya, Özge Ulusoy ve İvana Sert'in jüri üyeliği yaptığı yarışma önümüzdeki aylarda yeniden ekrana gelecek. Ancak programda Özge Ulusoy haricinde tüm isimler değişecek. Çağla Şıkel, yeni yayın döneminde uzun süre küs olduğu ve geçen aylarda barıştığı Alişan'la müzik-eğlence programı sunacağı için jüride yer almayacak.

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve serbest Hakan Akkaya'nın ise yeni bölümlerde yer alıp almayacağı netlik kazanmadı.

MİLLİYET İNTERNET SİTESİ