İzel yaşadıklarını internetten anlatacak

İş ve özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle müzikten uzaklaşan İzel, ‘bambaşka biri’ olarak geri döneceğini söyledi. Şarkıcı, “Ruh sağlığım bozuktu, o dönemi internet üzerinden açtığım kanalda anlatacağım” dedi.

İzel yaşadıklarını internetten anlatacak
Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre uzun bir aranın ardından Instagram sayfasından paylaştığı videoyla hayranlarına, ‘İyiyim’ mesajı veren İzel, İstanbul’a döndü. Nişantaşı’ında ortaya çıkan şarkıcı, dört aydır Türkiye’nin pek çok bölgesini gezdiğini söyledi.

Kendisiyle baş başa kalarak bütün sorunlarından uzaklaştığını belirten İzel, “Kalbimi ve ruhumu temizledim, arındım. Her şeyin kötü gittiği uzun bir süreç geçirdim. Savaşçı bir yapım yok, ben de uzaklaşmayı seçtim” şeklinde konuştu.

Bir yıl önce saçlarını kazıtarak şaşırtan şarkıcı, “O dönem ruh sağlığım bozuktu. Yoksa bir insan niye beline kadar uzanan saçlarını sıfıra vursun? İlk zamanlar kabul etmedim ama sonra kendi kendimi iyileştirdim” dedi.

Şarkıcı, şöyle devam etti: “İnternet üzerinden bir kanal açıp, hatalarımı nasıl düzelttiğimi anlatacağım. Pek çok insanda bu sorun var. Tecrübelerimi paylaştığım bir platform olacak. ‘Eski İzel geri döndü’ demeyin, bambaşka biri olacağım.”