İzleyicileri gülümseten diyalog!...

Mersin'de konser veren sanatçı Haluk Levent ile Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan arasında sakal ve kimin yakışıklı olduğu konusunda esprili bir tartışma yaşandı.

İzleyicileri gülümseten diyalog!...
Haluk Levent ile Macit Özcan arasında 'sakal' ve 'yakışıklılık' esprisi

Sanatçıya çiçek vermek için sahneye çıkan Özcan, "Haluk Levent sakalını kessin mi?" diye seyircilere sordu. Hayranları sakal konusunda Levent'e destek verirken, yakışıklılık konusunda Özcan'dan taraf oldu.

Haluk Levent, Büyükşehir belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Barış Meydanı'nda konser verdi. Levent, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu.
Ünlü sanatçı elektro gitar şovuyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Hayranlarının kendisini şımarttığını söyleyen Haluk Levent, "Devlet sanatçısı haline dönmem inşallah. En korktuğum şey odur. Hiçbir zaman resmi sanatçı ünvanı taşımak istemedim. Hep böyle uzakta kalayım istedim." ifadesini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ise konserin sonunda Haluk Levent'e çiçek vermek için sahneye çıktı.

Ünla sanatçının sakalına göndermede bulunan Özcan, seyircilere sakalını beğenip beğenmediği sordu. Seyircilerin 'evet' cevabı üzerine mikrofonu eline alan Levent, "keseyim mi sakalı?" diye seslendi. İzleyiciler ise 'hayır' cevabı verince Özcan, "15 yıldır belediye başkanınızım. Beni değil Haluk Levent'i destekliyorsunuz." dedi.

Daha sonra ise ikili arasında kimin yakışıklı olduğu tartışması çıktı. Özcan'ın, kimin yakışıklı olduğu sorusunda izleyicilerden Levent'e destek çıkmadı. Bunun üzerine Levent, "Ben başkandan daha yakışıklıyım ama onlar da ne yapsınlar?" cevabını verdi.

Daha sonra Özcan, Levent ile düet yaparak 'Ela Gözlüm' şarkısını seslendirdi. Macit Özcan'ın söylediği 'Ezo Gelin' türküsü ise alandaki vatandaşlardan büyük alkış aldı.