İzmir Buca'da çifte cinayet!...

İzmir Kuruçeşme Mahalle Muhtarı Hasan Batuş'un kardeşi Ali Batuş ve arkadaşı Rahim Doğan, 10 yıl cezaevinde yattıktan sonra geçtiğimiz aylarda tahliye olan H.A. tarafından silahla vurularak öldürüldü.

İzmir Buca'da çifte cinayet!...
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre Buca Belediyesi'nde görevli Ali Batuş ile arkadaşı Rahim Doğan önceki gün Buca Gölet'te bir restorana yemeğe gitti. Batuş ve Doğan sohbet ederken içeri giren H.A, iki arkadaşla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.A, cebindeki silahı çıkarıp arka arkaya ateşledi. 10 yıl cezaevine kaldıktan sonra tahliye olduğu öğrenilen H.A'nı silahından çıkan kurşunlarla Rahim Doğan ve Ali Batuş ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan ikili yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Vurdu kaçtı

Çifte cinayet ardından suç aleti silahla birlikte kaçan saldırganın yakalanması için Buca ve İl Jardarma Asayiş ekipleri adeta alarma geçti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken cinayet sebebinin aralarında bir husumet ve geçmişe dönük anlaşmazlık olduğu belirtildi.

Öte yandan Batuş ve Doğan gözyaşları arasında toprağa verildi.