Demet Akalın ve Hande Yener İzmir'de buluşacak

Sektöründe Avrupa'nın önde gelenlerinden olan IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, yarın 12'nci kez kapılarını açacak.

İzmir'de buluşacaklar
Yeni Asır'da yer alan habere göre fuarda düzenlenecek defilelerde, birçok isim podyuma çıkacak. Bir de 'Eyvah Eyvah' denilebilecek türde bir karşılaşma yaşanacak.

RAKİP İKİ KARDEŞ

Birbirlerinin adını dahi duymaya tahammül edemeyen, yıllarca yaşadıkları polemik ve kavgaları bitmek bilmeyen Demet Akalın ile Hande Yener, İzmir'de aynı etkinlikte bir araya gelecek.

Ezeli rakipler, 16-19 Ocak tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşecek olan gelinlik ve abiye fuarında aynı gün sahneye çıkacak. Demet Akalın ile Hande Yener'in, iki kardeşin sahibi olduğu iki farklı abiye giyim markası için 16 Ocak'ta sahne alacakları öğrenilirken, ikilinin organizasyon öncesi bu duruma nasıl ikna oldukları ise merak konusu...

İZMİR'E FUAR BEREKETİ

​16 Ocak'ta başlayacak İzmir Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı yılın ilk günlerinde ekonomi çevrelerinin yüzünü güldürdü. 50 bin 113 yatak sayısı olan kentteki otellerde doluluk oranı yüzde 100'lere ulaşırken ekonomi çevreleri fuarların artmasınının İzmir ekonomisine çok büyük katkılar sağlayacağını belirttiler.

IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 16 - 19 Ocak 2018 tarihlerinde 12. kez düzenlenecek. Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak Fuarizmir'de gerçekleştirilen IF Wedding Fashion İzmir, sektöre damga vuracak.