İzmir'de feci kaza!..

Sürücü belgesi almaya hak kazanan ancak belgesini almadan annesinin arabasıyla trafiğe çıkan 18 yaşındaki sürücü, bir anne ve 5 aylık bebeğine çarptı. Anne taburcu edildi, Muhammet bebeğin tedavisi sürüyor.

İzmir'de feci kaza!..
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir Karabağlar'da sağlık ocağına giden Nurgül Akçe (36) ile 5 aylık oğlu Muhammet Fatih Akçe'ye, sınava girip ehliyet almaya hak kazanan ancak henüz ehliyetini çıkartmayan 18 yaşındaki Saadettin Akıtır yönetimindeki otomobil çarptı.

Nurgül Akçe, tedavisinin ardından taburcu edilirken, minik Muhammet'in tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kaza, 5757 sokak numara 78/7 önünde önceki gün öğle saatlerinde meydana geldi. Nurgül Akçe, 5 aylık oğlu Muhammet Fatih Akçe'yi kontrol için sağlık ocağına götürmek üzere kızı Feride Nur Akçe (15) ile yola çıktı. Yol kenarında bebek arabasıyla ilerleyen Nurgül Akçe'ye, sağlık ocağı önüne geldiğinde, Saadettin Akıtır yönetimindeki otomobil çarptı.

Abla sinir krizi geçirdi

Çarpmanın etkisiyle Nurgül Akçe havada takla atarak yere düştü. Bebek arabası da Akıtır'ın kullandığı otomobille yol kenarında park halinde duran bir başka otomobilin arasına sıkıştı.
Bebek arabasından fırlayan minik Muhammet, park halindeki otomobilin altına girdi. Annesiyle kardeşine gözünün önünde otomobilin çarpmasıyla Feride Nur Akçe sinir krizi geçirirken, anne ve bebeğe ilk müdahale sağlık ocağında görevli personel tarafından yapıldı. Ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan anne ve bebek tedaviye alındı.

"Zikzaklar çiziyordu"

Anne Nurgül Akçe, akşam saatlerinde tedavisinin ardından taburcu edildi. Minik Muhammet'in ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Polis tarafından gözaltına alınıp Karabağlar Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen otomobil sürücüsü Akıtır'ın kullandığı otomobilin annesine ait olduğu, sürücü belgesi için sınava girip kazandığı ancak ehliyetini henüz çıkarmadığı belirlendi. Kazayı görenler, Akıtır'ın hız yaptığını ve otomobilin de zikzak çizerek ilerlediğini öne sürdü. Genç sürücünün serbest bırakıldığı bildirildi.