İzmir'de komşu cinayeti!..

İzmir Kemalpaşa'da komşu dehşeti yaşandı. Aralarında daha önceden geçimsizlik olan iki komşu kavgası kanlı bitti. Kendine ait işyeri bulunan Musa Ömür, komşusu Ramazan Kaya ile yaşanan tartışma sonrası silahına sarıldı.

İzmir'de komşu cinayeti!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre tüfekle gelişi güzel ateş eden Ömür, Ramazan Kaya'nın oğlu 23 yaşındaki İsmail Kaya'yı vurdu.

TÜFEĞİYLE RASTGELE ATEŞ ETTİ

Korkuç olay dün akşam saat 18.30 sıralarında Kemalpaşa Yenmiş köyünde yaşandı. İddiaya göre, Ramazan Kaya ile komşusu Musa Ömür aralarındaki geçimsizlik nedeniyle sık sık tartışma yaşıyordu. Dün iki komşu arasında tekrar tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmaya Ramazan Kaya'nın oğlu 23 yaşındaki İsmail Kaya da dahil oldu. Bu esnada Musa Ömür, kendisine ait av tüfeği ile ateş ederek İsmail Kaya'yı göğsünden vurdu. Ardından Gülbahar Kaya ve Ramazan Kaya'yı da yaraladı. Bu sırada olayı ayırmak için araya giren komşusu Filiz Ömür de hafif şekilde yaralandı. Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İsmail Kaya, kurtarılamadı. Ege Üniversitesi'ne kaldırılan Ramazan Kaya ve eşi Gülbahar Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YARIN DÜĞÜNÜ VARDI

Olaydan sonra zanlı Musa Ömür olayda kullandığı suç aleti pompalı tüfekle birlikte Bornova ilçe jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Olayda hayatını kaybeden 23 yaşındaki İsmail Kaya'nın ölümünün ardından ise dram çıktı. Göğsüne aldığı tek kurşunla hayatını kaybeden Kaya'nın bugün kına gecesinin olduğu, yarın da düğünün olduğu ortaya çıktı.

Düğününe saatler kala hayatını kaybeden İsmail Kaya'nın ölümü Kemalpaşa'da büyük üzüntü yarattı.