İzmir'de UFO heyecanı yaşandı!...

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) canlı yayını sırasında üç cismin aniden uzayda görülmesi "UFO'lar gerçekten var mı?" sorusunu bir kez daha akıllara getirdi.

İzmir'de UFO heyecanı yaşandı!...
Jüpiter'i UFO sandılar!..

Yeni Asır'dan Tansu Edip Gökbudak ve Fatih Şendil'in haberine göre
 yaşananların ardından önceki gün İzmir'in Urla ve Çeşme ilçelerinde vatandaşlar tarafından gökyüzünde asılı duran iki cismin bulunduğu iddiaları UFO tartışmalarını alevlendirdi. Önder Yalçın Aydın adlı vatandaş çektiği resimlerde iki cismin yıldız ya da başka bir şey olabileceğine inanmadığını, görüntülerdeki cisimlerin adeta havada asılı durduğunu belirtti.

Cisimleri fark edince hemen telefonu ile görüntü ve fotoğraf çektiğini anlatan Aydın, "Bu cismi sadece ben değil, aynı anda babam ve arkadaşlarımla evin bahçesinde otururken fark ettik" dedi.

SİRİUS UFO Uzay Bilimleri Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, önceki gece kendilerine 200'e yakın ihbar gelmesi üzerine cismin fotoğrafını incelediklerini söyleyerek, "Ancak cisim sanıldığı gibi UFO değil. Dün gece Jüpiter ile Venüs birbirlerinin 3 derece yakınına kadar yaklaştı. Fotoğrafta görülen UFO değil Jüpiter gezegenidir" dedi.

Akdoğan'ın açıklamaları sonrası vatandaşlar rahat bir nefes aldı.