İzmir'de üzücü kaza

İzmir'in Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 19 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti..

İzmir'de üzücü kaza

Alınan bilgiye göre, Ali Kalemoğlu (19) isimli genç Saim Falakalı Caddesi Kutsan Altgeçidi yakınlarında plakasız motosikleti ile aşırı sürat yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı. Ağır yaralanan Kalemoğlu, kaldırıldığı Tire Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Motosiklette bulunan arkadaşı Emre Uslu ise yaralandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Ali Kalemoğlu'nun yılbaşı tatilini ailesiyle birlikte geçirmek için ilçeye geldiği öğrenildi. Ali Kalemoğlu'na ailesinin motosikletini yeni aldığı ve bu nedenle plakasız olduğu bildirildi.

Oğulları Ali Kalemoğlu'nun acı haberini alan babası Turgay ve annesi Semra Kalemoğlu, hastanede gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz gencin yeni yılın ilk gününde öğrenim gördüğü Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne dönmek için otobüs biletini ayırttığı bildirildi. Talihsiz gencin arkadaşları Tire Devlet Hastanesi'ne geldiler. Arkadaşları Ali Kalemoğlu'nun motosikleti çok sevdiğini söylediler.