İzmirli lokantacının sır intiharı!..

İzmir Lokantacılar Odası Başkanvekili Hüsnü Gülgeze (53), Balçova’daki evinde pompalı tüfekle intihar etti. Polis, geride intihar notu bırakmayan Gülgeze’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı...

İzmirli lokantacının sır intiharı!..
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir Lokantacılar Odası Başkanvekili Hüsnü Gülgeze (53), evinde pompalı tüfekle intihar ederek yaşamına son verdi. Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda da uzun yıllardır hizmet veren gıda firması sahibi olan Gülgeze'nin bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşandığı öğrenildi.

Not bırakmadı

İntihar olayı geçtiğimiz cumartesi günü sabah saatlerinde Balçova'da yaşandı. İddiaya göre bir süre önce eşinden şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan Lokantacılar Odası Başkanvekili işadamı Hüsnü Gülgeze evinde kendisine ait pompalı tüfekle ateş ederek yaşamına son verdi. İntihar öncesinde herhangi bir not bırakmayan Gülgöze'nin cesedini yakınları buldu.

Toprağa verildi

Herhangi bir şekilde maddi sıkıntıları bulunmayan iki çocuk babası Hüsnü Gülgöze'nin önceki gün yapılan otopsinin ardından cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Kemeraltı'nda ve tüm esnaf camiasında sevilen ve sayılan bir isim olan Gülgeze, Karabağlar'da toprağa verilirken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.