Adis Jahovic'e Kartal pençesi!

Göztepe, Süper Lig'de yakaladığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine çekerken, tüm Türkiye sarı-kırmızılı ekibin yıldızı Adis Jahovic'in peşine düştü.

Jahovic'e Kartal pençesi!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre Adis Jahovic, kendisi hakkında yapılan 'Süper Lig futbolcusu değil' eleştirilerine, 7 haftada attığı 7 golle yanıt verirken Süper Lig'in güçlü ekiplerinin de şimdiden radarına girdi. Neredeyse tüm Süper Lig ekiplerinin peşine düştüğü Makedon futbolcu için en ciddi teklifi İstanbul temsilcisi Beşiktaş yaptı. Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş, Göztepe'nin yıldızı Adis Jahovic'in peşine düştü. Siyap-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in yönetimden, Jahovic'in devre arasında mutlaka alınmasını istediği öğrenildi.

Beşiktaşlı kurmayların da Jahovic için nabız yokladığı öğrenildi. G.Saraylı Gomis, Trabzonlu Burak Yılmaz ve Alanyalı Vagner Love ile birlikte 7 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Adis ile Beşiktaş'tan sonra Antalyaspor'un da ciddi olarak ilgilendiği gelen haberler arasında. İki kulüp de önümüzdeki günlerde Göztepe'yle masaya oturmaya hazırlanırken, sarı-kırmızılı kurmayların Jahovic'i satmayı düşünmediği ve teklifi geri çevirmeyi planladığı öğrenildi.

Düğüm çözüldü

Göztepe, sorunlu futbolcusu Hakan ile barışı sağladı. Göztepe'de yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen ve takımdan gönderilmesi planlanan Hakan Barış ile sonunda vedalaştı. Uzun süredir sözleşmesinin feshedilmesi ile ilgili uzlaşma sağlanamayan Hakan Barış ile önceki gün yeniden bir araya gelen yönetim, mutlu sona ulaştı. Yapılan görüşme sonrasında Hakan'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Kadroya girmese bile Hakan'a sözleşmesi gereği bu yıl için 800 bin lira ödemek zorunda kalacak olan Göztepe, önemli bir mali yükten kurtulmuş oldu. Hakan, Göztepe'ye 2015 yılında Manisaspor'dan transfer olmuştu

İnadına istikrar

Teknik direktör Tamer Tuna ilk 7 haftada 17 farklı futbolcuyu ilk onbirde kullandı. Kale ve savunma hattında iskeleti koruyan Tuna sakatlık nedeniyle zorunluluktan birer kez değişiklik yapmak zorunda kaldı. Trabzon maçında Beto'nun sakatlığı nedeniyle, Günay'la oyuna başlayan Tuna, son Başakşehir maçında ise stoper Mathieu'yu mecburen kadrodan çıkarıp Kosanovic'i tercih etti. İlk onbirinde rotasyonu tercih etmeyen Tuna, 7 haftada toplam 21 oyuncuya şans verdi. Mevcut kadrodan hiç süre almayan futbolcu sayısı ise 5 oldu. Bu oyunculardan Ömer ve Emre Can sakatlık engeline takılırken, Segbefia, Tanju Kayhan ve üçüncü kaleci Yavuz Aygün hiç süre almadı. Tamer Tuna'nın son maçlardaki oyuncu değişiklikleri de istikrarlı oldu. Tuna, yedek kulübesinden Halil, Gouffran, Ghilas ve Gouffran üzerine yoğunlaşarak oyuncu değişikliklerini gerçekleştirdi.
Konular Spor Haberleri