Jeste karşılık hareket!

Pınar KSK’nin Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiği maçta ev sahibi, jeste, çirkin tavırla karşılık verdi.

Jeste karşılık hareket!
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre FIBA Şampiyonlar Ligi'nde İzmir'de 74-71 yendiği Umana Reyer'e 74-66 mağlup olarak 'Dörtlü Final'in kapısından dönen Pınar KSK, rakip takımın centilmenlik dışı tutumuna üzüldü. Karşılaşmanın 3. periyodunda farkı 6 sayıya kadar çıkartan Pınar KSK'nin teknik heyet ve yedek oyuncularının oturduğu bölüme pet şişe atan evsahibi ekip taraftarlarına temsilcimizin Genel Menajer Selim Çınar güzel bir centilmenlik örneği gösterdi. Çınar, rakip takımın ceza almasını sağlamak yerine, sahaya düşen pet şişeyi saklamayı tercih etti.

Jeste karşılık hareket

Çınar'ın güzel davranışını Reyer Antrenörü Walter De Raffaele'nin çirkin tavrı gölgeledi. Maç sonunda rakibini tebrik etmek isteyen Pınar Karşıyaka Antrenörü Nenad Markoviç beklemediği bir hareketle karşılaştı. Raffaele'nin elini sıkmak isteyen, meslektaşına el kol hareketi yapışı kameralara da yansıdı.

Markovic'i çok sinirlendiren bu hareket, Karşıyaka taraftarından da büyük tepki gördü. Karşıyakalılar sosyal medyadan İtalyan çalıştırıcıya ceza verilmesi gerektiğini yazdı.

Çınar araya girdi

Maç sonunda Markovic ile Raffaelle arasında yaşanan gerginliği yatıştırmak, oyun içinde sahaya atılan pet şişeyi, kenara atıp, İtalyan ekibini ceza almaktan kurtaran KSK Menajeri Selim Çınar'a düştü.

Kavgaya ceza geliyor

Oyun içindeki bir pozisyon nedeniyle Summers ve Green soyunma odasına giderken kavga etti. Green'e vurmaya çalışan Summers'ı Selim Çınar yatıştırdı. Müdahale etmek için soyunma odasına gitmek isteyen Başkan Mutlu Altuğ ise içeri alınmadı. Yönetimin bu akşam toplanarak olayı değerlendireceği ve iki oyuncuya ağır para cezası vereceği öğrenildi.

En skorer Brown

Şampiyonlar Ligi'nde Petway, Muhammed Baygül, Owens ve Summers tüm maçlarda forma giyerken, 15,5 sayı ile oynayan Brown en skorer isim oldu. Summers 5,9, Owens 5,8 ribaunt ortalaması ile mücadele ederken, Brown 5,2 asist ortalaması yakaladı.

Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'nde Reyer'e elenerek 60 bin Euro gelirden oldu.

Yıldızlar nerede?

3. periyotta 48-42 öne geçmeyi başarıp 'Dörtlü Final'e çok yaklaşan Pınar Karşıyaka, son periyottaki kısır basketboluyla turu rakibine hediye etti.

ABD'li Summers 1, Green 2 ve Polonyalı skorer Ponitka 5 sayı üretince yenilgi kaçınılmaz oldu. Bu üçlünün ürettiği toplam 8 sayı Kaf-Kaf'ın yenilgisindeki en önemli etken olurken kaçan 11 serbest atış mağlubiyeti getiren diğer önemli neden oldu.
Konular Spor Haberleri