JİGOLODAN YENİ HAMLE

BMWnin varisi, evli ve üç çocuk annesi Susanne Klattenla sevişmelerini videoya alıp şantaj yapan İsviçreli jigolo 6 yıl hapis cezası aldı. Ancak dava yeni bir boyut kazandı.

JİGOLODAN YENİ HAMLE

BMW'nin varisi Susanne Klatten jigolo Helg Sgarbi'nin arkasında bulunan İtalyan tarikat lideri Ernano Baretta'dan şantajla alınan 7 milyon euroyu geri istedi. İtalya'nın en ünlü avukatlarından Carlo Taormina'yı tutan tarikat lideri Baretta, Susanne Klatten'ı seks sırlarının kayıtlı olduğu videoyu mahkemede yayınlamakla tehdit ediyor.

Avukat, bu davanın sadece bir aşk ilişkisi olduğunu, müvekilliyle ilgisi olmadığını iddia ediyor. Klatten ise jigolo Sgarbi'ye şantajla kaptırdığı 7 milyon euroyu almaya çalışıyor.

Alman milyarderin seks sırlarını mahkemede ifşa etmeyi planladıklarını açıklayan avukat Taormina, "Onun seks sırlarının kayıtlı olduğu videoların mahkemede yayınlanması için talepte bulunacağız" dedi. Taormina ayrıca Alman milyarderi, jigolo sevgilisiyle ne kadar sıklıkla cinsel ilişkiye girdiğini de mahkemede açıklamak istediğini söyledi.

Eğer mahkeme, 9 Nisan'da yeni bir dava açılmasını kabul ederse BMW'nin varisi Alman milyarderi zor günler bekliyor.

Hürriyet