Jinekolog cinayetinde şok eden gelişme!..

Elazığ'da, jinelokog Doç Dr. Bilgin Gürateş'i, "Tefecilerden beni koruyun" diyerek tuttuğu kişilerin öldürdüğü ortaya çıktı...

Jinekolog cinayetinde şok eden gelişme!..

Elazığ’da domuz bağıyla bağlanıp, kasığından tek kurşunla öldürülen Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevli kadın doğum uzmanı 47 yaşındaki Doç. Dr. Bilgin Gürateş’in kendisini tefecilerden koruması için tuttuğu kişiler tarafından öldürüldüğü belirlendi. Elazığ’da bir haftadır kayıp olan Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevli kadın doğum uzmanı 47 yaşındaki Doç. Dr. Bilgin Gürateş’in cesedi, önceki gece Gümüşkavak Mahallesi’nde bulundu. Bekâr olan Gürateş’in elleri ve ayaklarının arkadan bağlı, boynunda ip olduğu ve kasığından tek kurşun ile vurularak öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili Elazığ’da çek-senet tahsilatı yapan Recai Y. ve iki oğlunun da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Recai Y. ve diğer şüphelilerin cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi. Gürateş’in ölümünün ardındaki sır perdesi de aralandı. Doktor Bilgin Gürateş’in kız kardeşinin Antalya’da açtığı diskobar nedeniyle yaklaşık bir milyon 500 bin lira borcu olduğu ve alacaklıların sürekli Gürateş’i arayarak tehdit ettiği öne sürüldü.

PARASINI GERİ İSTEYİNCE...

İddiaya göre Gürateş kendisini koruması için Elazığ’da yaşayan ve çek-senet tahsilat işleriyle uğraşan Recai Y. ile 50 bin liraya anlaştı. Ancak parayı peşin veren Gürateş, kendisini koruma altına almayan Recai Y. ve yanındaki kişilerle görüşmek için şüphelinin ofisine gitti. Recai Y.’den parasını geri isteyen Bilgin Gürateş ile şüpheliler arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüpheliler, Gürateş’i iple bağlayıp, dövdü. Çıkan arbede sırasında kasığından vurulan Gürateş’in kan kaybından ölmesi üzerine paniğe kapılan şüpheliler, cesedi ofisten sandık içinde çıkarıp, Elazığ’a 32 kilometre uzakta Gümüşkavak Mahallesi’ndeki çöp döküm alanına gömdü.

Erkan KÖSE