JÖAK şov

Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) paraşütçüleri, Türkiye'de ilk defa arka kapağı sökülerek uçurulan MI-17 helikopterinden serbest atlayış gerçekleştirdi. Polatlı semalarında 10 bin fitte Türk bayrağını dalgalandıran paraşüt takımının şovu, "İlkleri biz başarırız" notuyla paylaşıldı.

JÖAK şov
Yeni Şafak'ın haberine göre Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesinde faaliyet gösteren paraşütçüler göğsümüzü kabarttı. Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya hesabından dün çok özel bir paraşütle atlayışın videosu paylaşıldı. Serbest atlayışın, Türkiye'de ilk defa arka kapağı sökülerek uçurulan MI-17 helikopterinden yapıldığı belirtildi.

İLKLERİ BİZ BAŞARIRIZ

Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) Tugayı personelinin 23 Nisan'da Polatlı Duatepe'de yaptıkları atlayışta, paraşüt takımının 10 bin fitte Türk bayrağını dalgalandırdığı görüldü. "İlkleri biz başarırız!" notu düşülen klip, #JandarmaHavacılık #JÖAKHerYerde etiketiyle paylaşıldı. Sovyet MI-8 taşıma helikopterinin daha güçlü motorlarla donatılmış modeli olan MI-17 helikopterleri, aynı zamanda arama ve kurtarma çalışmalarında da kullanılıyor.

JÖAK şov

ATAK’TAN TERS TAKLA

Bu arada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin taarruz helikopteri ihtiyacının giderilmesi amacıyla milli imkan ve kabiliyetler doğrultusunda geliştirilen T-129 Atak helikopterleri de Antalya'da ağızları açıkta bıraktı. Her türlü hava koşulunda kullanılan T-129 ATAK helikopterimiz, Eurasia Airshow Antalya'daki efsane gösterisinde ters takla attı.

JÖAK şov - Resim : 2