Kaan - Kıvılcım geriliminin perde arkası!

İngiltere’nin prestijli bir müzik okulundan sertifika alan Kıvılcım Ural, sevgilisi Kaan Tangöze’ye ‘Her şeyi bırakıp Londra’da yeni bir hayat kuralım’ dedi. Ural için yuvasını yıkan Tangöze, bu kez çocukları için aşkına ‘Oğullarımı bırakıp hiçbir yere gitmem’ diyerek rest çekti!

Kaan - Kıvılcım geriliminin perde arkası!
Takvim'de yer alan habere göre iki çocuğunun annesi Seçkin Piriler'den şarkıcı Kıvılcım Ural uğruna boşanan Kaan Tangöze, iki arada bir derede kaldı! Ural, büyük bir başarıyla İngiltere'nin saygın eğitim kurumlarından London College of Music'ten müzik öğretmenliği sertifikası aldı. Bu sayede hep hayalini kurduğu Londra'da yaşamaya bir adım daha yaklaşan güzel şarkıcı, Tangöze'ye de "Benimle gel, orada kendimize yepyeni bir hayat kuralım" teklifi yaptı.

KIVILCIM GİDEBİLİR...​

Ancak eski evliliğinden 2 oğlu olan Kaan Tangöze, "Çocuklarımı burada bırakıp başka bir ülkede yaşayamam" diyerek sevgilisinin bu teklifini kesin bir dille geri çevirdi. Aralarında Londra krizi çıkan ünlü çift, sorunu şimdilik aştı. Ancak Kıvılcım Ural'ın yakın çevresine "Hayalime kimsenin engel olmasını istemiyorum. Şimdilik bir karar aşamasındayım ama yaz sonunda Londra'ya gidip gitmemeyi yeniden düşüneceğim" dediği öğrenildi. Bu arada Kaan Tangöze, her ne kadar 6 yıllık eşi Seçkin Piriler'den ayrılsa da eski evliliğinden olan çocuklarıyla yakından ilgileniyor. Hatta Tangöze, oğulları boşanmadan etkilenmesin diye sık sık Piriler ile çocuklarının yaşadığı eve gidiyor.

ÇOCUKLAR AĞIR BASTI

Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler'den olan 3 yaşındaki oğlu Volkan ile 6 yaşındaki büyük oğlu Hakan uğruna şimdiki aşkı Ural'a restini çekti.