Kaan Tangöze Seçkin Piriler'e fena patladı!

Kıvılcım Ural için ‘Yuvamı yıktı’ diyen Seçkin Piriler’e yanıt eski eşinden geldi! Ural uğruna 6 yıllık evliliğini bitiren Kaan Tangöze, ‘Kıvılcım’a yapılan baskıdan rahatsızım. Boşanmada tüm sorumluluk bana ait’ dedi.

Kaan Tangöze Seçkin Piriler'e fena patladı!
Takvim'de yer alan habere göre Seçkin Piriler ile Kıvılcım Ural arasındaki savaş üzerine gözlerin çevrildiği Kaan Tangöze, tarafını belli etti! Piriler ile Ural arasındaki tartışma, eski mankenin "Yuvamı Kıvılcım yıktı ama onların ilişkisi bitti. Kıvılcım, Kaan'la reklam yapıyor" sözleriyle alevlendi. Bunun üzerine Ural da geçtiğimiz gün Duman Grubu'nun konserinden paylaştığı fotoğrafa "Bolu yolu, köpekler havlıyor" notu düştü.

TERCİHİ AŞKINDAN YANA

İki çocuğunun annesi Seçkin Piriler'le 6 yıllık evliliğini Kıvılcım Ural uğruna bitiren Kaan Tangöze ise iki kadın arasındaki bu savaşta Ural'dan yana durdu.

Ünlü rockçı, şu açıklamayı yaptı: "Evliliğimin sona ermesi ve bunun sebepleri konusunda yapılan haksız açıklamalardan, Kıvılcım üzerine yapılan baskıdan rahatsızım. Tüm sorumluluk bana ait olup özel hayatlarımıza saygı gösterilerek, bu konuda herkesin hassas olmasını rica ederim."