Kadıköy Belediyesi'nden muhteşem ev sahipliği

Hayvanseverler bugün Moda sahilinde buluştu ve kediler için ev yaptı.

Kadıköy Belediyesi'nden muhteşem ev sahipliği

İstanbul Kadıköy Belediyesi bugün benzersiz bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Kedici Dergisi'nin artık geleneksel hale gelen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sokak Kedisi Şenliği’nin İstanbul ayağı Kadıköy Belediyesi'nin desteği ile bugün Moda Parkı, Kadıköy'de gerçekleştirildi.

Tüm hayvan severlerin katılımıyla düzenlenen Sokak Kedisi Şenliği’nde oluşturulacak kedi evi yapım atölyesinde çok miktarda kedi evi yapılması ve sonrasında hayvan severlerin bu evleri semtlerindeki uygun yerlere yerleştirmeleri amaçlanıyor. Kış aylarında sokakta yaşam mücadelesi veren kediler için, soğuk ve yağmurdan korunmalarını sağlayacak birer barınak yapmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, katılımcılara dağıtılan kedi mamalarının da kedi evleri ile birlikte sokak kedilerine götürülmesi sağlandı.

Ayrıca şenliğe katılan çocuklar için hazırlanacak Kedi Resmi Çizim Atölyesi’nde çocukların çizdiği kedi resimleri, yapılacak kedi evlerinin üstünü ve dergimizin sayfalarını süsleyecek.

Kedici’lerin hem sokak kedilerine destek olduğu hem de hep birlikte keyifli bir Pazar günü geçirdiği etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.

Kadıköy Belediyesi'nden muhteşem ev sahipliği

Kadıköy Belediyesi'nden muhteşem ev sahipliği - Resim : 2

Kadıköy Belediyesi'nden muhteşem ev sahipliği - Resim : 3