Kadıköy Boğası Buca’da!

Ekonomik sıkıntılar yaşayan Bucaspor'da yönetim aradığı teknik adamı buldu. Sözleşmesi biten teknik direktör Suat Kaya ile bir araya gelen ancak Kaya'nın 55 bin liralık aylık talebini fazla bulan yönetim bu teknik adamdan vazgeçti.

Kadıköy Boğası Buca’da!
Yeni Asır'dan Şeraffetin Çıracı'nın haberine göre Suat Kaya ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler iki sezon önce futbolu bırakan ve antrenörlük hayatına adım atan Serhat Akın ile prensipte anlaştı.

Alman ekibi Karlsruhe'den 2000-2001 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan ve özellikle de derbi maçlarda attığı gollerle, "Kadıköy Boğası" lakabını alan 35 yaşındaki genç teknik adamla önümüzdeki hafta sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Futbol kariyeri başarılarla dolu olan Serhat Akın, F.Bahçe ile 3, Belçika ekibi Anderlecht ile de 1 kez lig şampiyonluğu yaşadı. Futbola Alman ekibi Viktoria Jöhlingen'de başlayan Akın, Turgutluspor ve Altay'da da görev yapmıştı.

Serhat Akın'ın kaleci antrenörü olarak da daha önce Turgutluspor, Fenerbahçe, Karşıyaka, Manisaspor, Altay ve Balıkesir'in kalesini koruyan Recep Biler ile çalışacağı ifade edildi.