Kadıköy’de seyyar satıcıya zabıta dayağı!

Kadıköy Belediyesi zabıtaları, semt pazarında ciğer ve pilav satan seyyar satıcı Fetih Örsel'i darp etti.

Kadıköy’de seyyar satıcıya zabıta dayağı!
Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre zabıta ile sayyar satıcı arasında yaşanan olay önceki gün Kozyatağı'nda kurulan semt pazarında yaşandı.

CHP'li Kadıköy Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, pazarda seyyar satıcı Fetih Örsel'in tezgahını almak isteyince tartışma çıktı. İddiaya göre çıkan arbedede zabıtalar Örsel'i yere yatırıp darp etti.

Vatandaşlar, zabıtanın saldırısına tepki gösterirken bir yandan da saldırı anlarını cep telefonuyla kaydetti. Pilav tezgahı alınıp darp edildiğini belirten Fetih Örsel, "Zabıtalardan bir tanesi kafa attı. Daha sonra da diziyle hayalarıma vurdu. Yere düştüğümde tekmelemeye başladılar. Bir pazarcı yardımıma geldiğinde onu da tartakladılar. Hastaneye kaldırıldım. Serum verildi, tomografi çekildi. Beni darp edenlerden şikayetçi oldum" dedi.

Kavganın ardından zabıta memuru ile esnaf birbirinden şikayetçi oldu. Olayı cep telefonu ile görüntüleyen vatandaşlar ise Kadıköy Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin, sokakta pilav satan seyyar satıcıyı önce dövdüğünü sonra da bununla yetinmeyip tezgahını parçaladıklarını, zabıtaların durması için onlara seslenip diğer yandan polisi arayacaklarını söyledikleri görüldü.